088 033 2700 info@care4sureggz.nl

GGZ onze passie is jouw Zorg!

Geestelijke GezondheidsZorg in Tiel, Arnhem, Nijmegen & Wijchen

GGZ onze passie is jouw Zorg!

Geestelijke GezondheidsZorg in Tiel, Arnhem, Nijmegen & Wijchen

> Wachttijden

Online contact

Contactformulier

Stuur een e-mail

@care4sureggz.nl

Cliënten contact

088 033 2700

J

  Onze wachttijden

Soms kan het zijn dat wordt aangegeven dat het intakegesprek nog even zal duren voordat het kan plaatsvinden. Dan is er sprake van een wachtlijst. Dit kan ontstaan als de behandelaren het plafond van het aantal cliënten dat zij kunnen behandelen hebben bereikt. Wij proberen wachttijden te voorkomen.

  Verwachte wachttijden

Hieronder vind je een overzicht van de actuele wachttijden voor een intakegesprek (soms ook startgesprek genoemd). De verwachte wachttijd is afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld het aantal aanmeldingen en het aantal beschikbare behandelaren. Onze procedure is erop gericht om je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven of we je wel of niet een behandeling kunnen bieden.

Wij doen ons best om de verwachte wachttijden zo goed mogelijk te bepalen. Vanwege allerlei omstandigheden kan de werkelijke wachttijd echter afwijken. Deze wachttijden zijn dus slechts een inschatting waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Vanwege een grote toestroom van aanmeldingen die wij de afgelopen weken hebben mogen ontvangen kunnen de huidige wachttijden helaas niet gehaald worden. Onze excuses voor het ongemak, we streven ernaar om spoedig weer te kunnen werken zonder wachttijden.

Ons streven is dan ook om, binnen 3 weken na aanmelding telefonisch contact met je op te nemen en een afspraak te maken, dat er binnen 2 weken een intakegesprek plaats vind en vanuit daar binnen 4 weken een behandeling te kunnen starten.

  Actuele wachttijden (zie bovenstaande melding)

intake gesprek 7 dagen
start behandeling 21 dagen

* geactualiseerd op: 26-09-2023

Omdat wij maatwerk bieden, maken wij geen onderscheid naar soort klachten.

Care4sure cliëntenzaken

 

Aanmelding & clientenzaken

 088 033 2700
 clientenzaken@care4sureggz.nl

Je kunt ons bereiken op werkdagen van

  09:00u tot 16:30u

Care4sure staat voor ...

Korte wachttijden

Doordat wij met een klein maar efficiënt team werken, kunnen wij de wachttijden kort houden. Ben je op zoek naar hulp en pas je in ons profiel, dan hoef je bij Care4sure niet lang te wachten op een eerste gesprek.

Zorg op maat

Omdat bij onze cliënten meestal sprake is van meervoudige problematiek, geloven wij dat er alleen met een op jouw afgestemde behandeling echt resultaat kan worden bereikt. Denk je dat het iets voor jou is?

Flexibel contact

Wij maken gebruik van de vorm van contact die bij jou past. Dat kan een bezoek aan onze locatie zijn, maar bijvoorbeeld ook online of eventueel een bezoek bij jou thuis indien dat ten gunste komt aan jouw behandeling. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met je mee.

meer informatie over

  Een eerste gesprek

  Behandelingen

  Wachttijden

  Ons Team

  Online intakeformulier

  Vacatures

  Direct hulp via 113

  Aanmelden Cliëntenraad

  Zorgkosten 2023

  Contactpagina